Det här är en nyhet


Barkmans Färg AB
Hemsida: https://www.barkmansfarg.se/

Ta hand om din båt och skydda dig själv!
 
Vi skriver till dig som aktiv i båtklubben för att berätta vad vi på Barkmans Färg i Eskilstuna kan bistå klubbens medlemmar med i samband med årets vårrustning.
 
Barkmans Färg har många års erfarenhet av produkter för billack och bilrekond för företag och har under senare år jobbat vidare med att även inrikta oss på båt. Jag, som ägare till Barkmans Färg brinner, för båtlivet med allt vad det innebär, vilket varit en naturlig drivkraft i företagets kunskapsinhämtning och de produkter som vi vill erbjuda för båtunderhållet.
 
Vi följer de nya högre kraven från myndigheter på rätt tillvägagångssätt och rätt produkter som aktualiserats senaste åren. Genom att var aktiv i min egen båtklubbs miljögrupp så har jag vart en del i kontakten med kommunen och informerat medlemmar om vad som gäller. Detta arbete har bidragit till att öka företagets kunskap om vad som är rätt att erbjuda våra kunder.
 
Vi är angelägna om att erbjuda kvalitetsprodukter både vad gäller produkter till båten som epoxyfärg, verktyg, polermaskiner, rekond, bottenfärger etc. Vi erbjuder också produkter som behövs för det personliga skyddet, vilket är viktigt, inte minst vid arbete med epoxy. Som exempel kan vi nämna att vi tillsammans med våra leverantörer jobbat fram ett slippapper som är mest effektivt på båtbotten tillsammans med rätt typ av slipmaskin dammsugare mm.
 
Skickar detta till kontaktinformation på klubbens hemsida, vidarebefordra gärna till de inom föreningen som kan vara intresserade!
 
PS. Vi har nu i helgen 28-29/4 båtdagar i vår butik. Vi visar då bland annat skyddsutrustning för slipning och målning av båtbotten. Vi kommer att ha en tekniker från Rupes som visar polering på ett enkelt och effektivt sätt.
 
Våra öppettider är Fredag 7-17 Lördag 10-13
 
Med vänlig hälsning
 
 
Tommy Bernergård
BARKMANS FÄRG AB med  HAPPY HOMES ESKILSTUNA
Kungsgatan 87, Eskilstuna
M: +46 70 682 90 20
T: +46 16 51 41 95
E: lena@barkmansfarg.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter